Heeft u vragen? Bel ons op het nr. 011 68 44 20

Over ons

Janssis nv, wij houden het eenvoudig!

teamWaar vader René Janssis in 1969 het oorspronkelijke verzekeringskantoor oprichtte, staat vandaag een moderne zaak die geleid wordt door zijn zoon Benny Janssis. Dankzij de vriendelijke en correcte service, maar eveneens door zijn uitstekende bereikbaarheid en ruime parking, is het kantoor door de jaren heen fors gegroeid. Als onafhankelijke Brocom-makelaar helpt Janssis nv zijn klanten steeds met een objectief advies, en dat loont!

Bij Janssis nv houden we het voor u eenvoudig, zowel op het gebied van aanbod als van prijs. Elke particulier of KMO kan namelijk bij ons terecht voor om het even welke vorm van risicodekking en dit tegen een uiterst scherpe prijs. Van brandverzekeringen over familiale verzekeringen tot zelfs uitvaart- en schuldsaldoverzekeringen, wat u ook nodig heeft, wij kunnen het voor u beschermen. Als totaalklant geniet u uiteraard nog van heel wat extra voordelen!

Ons kantoor is elke dag open van 8.30u tot 17.00u maar indien gewenst komen wij ook graag bij u aan huis. Ingeval van dringende zaken kunt u Benny Janssis zelf of één van zijn medewerkers steeds bereiken op hun mobiel nummer. Geen automatisch onthaal meer dat u doorverbindt met een onwetende wachtdienst, maar rechtstreeks contact met de persoon die verantwoordelijk is voor uw dossier. Zo garandeert Janssis nv u een persoonlijke aanpak en een snelle oplossing voor uw probleem.

De vele mond-aan-mondreclame heeft ervoor gezorgd dat wij niet alleen bij een groot aantal particulieren thuis zijn. Ook vele bedrijven, en in het bijzonder de fruitsector, weten onze jarenlange ervaring en kennis sterk te appreciëren. Heeft u nog vragen bij ons aanbod of wenst u graag meer informatie over onze diensten? Kom dan gerust eens langs op kantoor of contacteer ons voor een afspraak en wij leggen u alles eenvoudig maar gedetailleerd uit.


Ons team

An Preuveneers

bediende

Mail mij

Benny Janssis

Zaakvoerder

Mail mij

Carine Cordie

Bediende

Mail mij

Danny Strauven

Bediende

Mail mij

Ingrid Billen

Bediende

Mail mij

Onze partners